Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Vissza az ecsethez (ismét)...

2010. június 14. - Viharmadár, Vihar

Elég rég nem írtam semmit a blog-ra. De most végre vége az utolsó vizsgaidőszaknak és onthatom a képeket és cikkeket...

Elég sok munkám volt az elmúlt időszakban,de a legtöbbet nem sikerült megfelelően lefényképeznem. Így van amelyekről csak V.I.P. képeket tudok jelenleg prezentálni. Amikor visszakapom őket, ígérem készítek rendes képeket is.

Griff Oberwald:

 

Régi nagy kedvenc ( human csapattal játszó BB edzők kedvelik) újra kiadásra került. A figura lényegesen dinamikusabb lett és igen hálás festési szempontból is. ( A képen nem a végleges verzió látható)

 

 

 

 

Rashnak Backstabber (Sneaky Git Star Player):

Discret Káoszelmélet csapatába készült ez a Sztárjátékos. Viszonylag egyszerű színekkel és technikai megoldásokkal.

 

 

 

 

 

Lord Borak:


Ez a figura is nagyon nagy kedvencem. Minden tekintetben benne van (nálam ), a valaha kiadott legszebb 10 Blood Bowl figurák sorában. Élvezet volt festeni. A Hell Mary csapatába fog szerepelni, de színeiben igyekeztem egyediségét hangsúlyozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flames of War:

Sikerült végre Rolanddal lejátszanunk az első 1500 pontos csatánkat. Vereséget szenvedtek az áttörést megkísérlő amerikai csapataim. Legközelebb jobban összeszedik magukat 8én pedig jobban felkészülök). Egyelőre egy 1:72-es Sherman-en teszteltem a csapat festését. Ennél a zöldnél lényegesen "katonaibbra" lesz szükség...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr162081154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása