Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

4

2009. március 11. - Viharmadár, Vihar

Nos sikerült benyalnom nekem is egy kis bacit a gyerektől. Az elmúlt két napot azzal töltöttem, hogy munka után kibéreltem a kanapén a helyet és 3 takaróval beburkoltam magam.Nyílván most páran dörzsölgetik a kezüket: Lám most jön az a rész amikor Vihar elkezdi magyarázni a bizonyítványt, hogy miért is nem készült el...hahaha...mi tudtuk előre!

Sajnos el kell keserítsem ezen jóakaróimat.Mid két napon hajnalba keltem és tovább folytattam a lehetetlen megkísértését. Nem is haladtam rosszul. Nem mondom, hogy elhozom a legszebb sereg díjat,de nem is ez volt a terv. Ennyire futotta a 38 fölötti lázzal küszködve.

Befejeztem a palguebearers osztagot. A verseny után még csinosítgatok rajtuk, de TTQ-ra már megfelelőek (számomra). Végre sikerült kipróbálnom a water effect-et is. Igaz nem teljesen úgy ahogy terveztem. Mivel a base-k alap színe "mars vörös" ezért elég nehezen találtam olyan színt ami látszik rajta és még mutat is valahogy. Végül egy váladék/hányás/sav öszhatás mellett döntöttem.(Lehet, hogy Nurgle küldte a lázat, hogy jelezze elégedett a munkámmal? Mondjuk akkor a gyereket kihagyhatta volna...).Arra gondoltam, hogy amikor megídézik ezeket a démonokat és belépnek erre a világra, biztos hoznak magukkal egy kis "trutyit" is.Ezt próbáltam megjeleníteni. Azon filózok még, hogy fényes lakkal fogom lekezelni a kész figurákat és akkor a csillogó hatás talán "nyálkásítja" kicsit őket...

Jelentem 90 százalékosan kész a Daemon Prince is. Lehetne még rajta csinosítgatni,de így is sokkal többet tököltem vele mint kellett volna. Sajnos nem valami dinamikus,de ezt sikerült összehozni...

A kaszán még vannak tartozékok,de a fényképezésnél lezúgott az asztalról és valahova eltűntek a szobában. Este pótlom a bermudásokat...

Szoros lesz a vége,de bízom benne, hogy szombat reggel egy TTQ szintű sereggel tudok megjelenni a Fanatikuson...

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr9995501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petrow 2009.03.11. 11:42:51

Nem látod át Nurgle tervét, a gyerkőcöt tette meg hírnökévé, hogy általa szóljon hozzád! :)

A DP meg nagyon fasza, én csak a fejét cserélném le - az valahogy kilóg a többiből. A póz nem kell dinamikusabbra, egy vánszorgó (illetve most szárnyaló) trutyihalomhoz pont jó.

UBorka · http://blog.ubipage.hu 2009.03.11. 12:15:44

Szerintem okés lesz. Nekem még vagy 35 figurát kell finalizálnom, úgyhogy az enyimeket biztos lesöpri a pályáról ;) DP kúl, bár a következő képen mellétolhatnál egy PB-t, hogy lássuk mekkora is valójában.

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.03.11. 13:25:24

A nyálkásításra kiváló, különösen nurgle-nél a barna lazúrral a dipping.

Ha akarod, akkor valamék nap bevihetek egy adag lazúrt neked a Kristálycsarnokba, aztán megmutatom legfeljebb ott, hogy én hogyan szoktam, meg viszek pár figurát megmutatni, hogy mi a végeredmény.

Vagy ha máskor nem, hát a ligán megtekinted a seregemet, aztán látni fogod - nálam még a tankok is dippingelve vannak. :)

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.03.11. 13:25:58

Ja, és a betegség ellen inni köll pálinkát. Takaró az lóf.szt se ér. Pálinka, pálinka, pálinka, az működik!!!! :)

Viharmadár, Vihar 2009.03.11. 13:33:08

Petrow: Köszi! Marad a feje,nekem bejön.. ;)
Ubi: 35 figura neked meg se kottyan...csak ha bebasz a meló... :(
Tie: az ötlet remek,de tartok tőle, hogy akkor még sötétebbek lesznek a srácok.Azért majd jól megnézem a Ligán a figuráidat(és lenyúlom a lazúrod) :D
Nem iszom alkoholt,de köszi ezt a tanácsot (is)...

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2012.08.27. 12:20:09

Nem is azt mondtam én, hogy igyál alkoholt. Aszontam, hogy pájinkát köll inni, aztán akkor jó lesz. :)


Amúgy én vizet nem iszom, az nagyon erős ital. Hát fönntartja azt a sok nagy dög nehéz hajót is... :-/
süti beállítások módosítása