Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Ismét eltelt egy év...

2012. március 26. - Viharmadár, Vihar

Egy nap híján pontosan egy éve készült az utolsó bejegyzés a blog-on...ez elég gáz. Elnézést kérek az olvasóktól,de így alakult. Munkahely váltás és jó pár izgalmas esemény van mögöttem (mögöttünk a családdal). Közben nem tétlenkedtem ám! Festettem , játszottam és szerveztem is bőséggel. Hamarosan felkerülnek ezek is ide...

Ám most egy kis tervezés. Mire is számíthatunk a 2012-es évben?

Ami biztos lesz Blood Bowl. Jelen pillanatban is zajlik a Cantina Liga 2, amire sikerült rekord számú (legalább is az általam szervezett ligák történetében rekordnak számít) 28 játékosnak neveznie.

Versenyek is lesznek idén: Blood Bowl, Warhammer Fantasy Battle és talán az új 40K lesznek érdekesek idén. Illetve még szóba jöhetnek a Flames of War , Malifaux és Warmachine is...

Festésbe a következők a tervek: Warmachine zsoldosaimat felfejleszteni (jelenleg 50 pont körül stagnálnak) legalább két vezérrel és 3-4 egységgel.

Legalább két BB csapat kifestése (magamnak és nem megbízásból) és egy stadion elkészítése (!).

WHFB skaven ETC sereg befejezése 10-12 figura van hátra és az osztagrácsok. Démonok felfejlesztése és a wood elfek befejezése (base-ek és pár javítás).

Historical: SAGA csapatok anglo-danish és wellsh befejezése ,festése. Illetve az 1/72-es témában a napóleoni poroszok lesznek idén terítéken.

Közben biztos érkezik jó pár megrendelés és új "szerelem" is...

Mint látjátok tervek vannak dögivel, már csak idő és pénz kell hozzájuk... ;D

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr54339874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása