Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Chimerancy

2012. augusztus 26. - Viharmadár, Vihar

Ismét lesz egy liga Malifaux kegyetlen világán (pontos leírást itt találod: http://geistwald.blog.hu/2012/08/16/zoraida_nyara). Természetesen ismét eldöntöttem, hogy elindulok rajta...

Igazi gondot a mester kiválasztása okoz. Ebben a játékban minden frakció több mestert is felsorakoztat. Szerencsére sikerült "csak" 2,5 frakcióba vásárolgatnom: Outcast, Guild és Arcanists. Eddig azt próbáltam, hogy kifestem amivel játszom/nevezek szépen folyamatosan. Ez nem jött be. Így most megpróbálom az egész ligát (és remélhetőleg a versenyt is) egy mesterrel végigjátszani: Marcus - al!

 Marcus1440x900.jpg

Mint minden mester ebben a remek játékban, Marcus is teljesen egyedi. Ő a vadakat irányítja nagy előszeretettel (bármelyik másik frakcióból is hozhat beast-eket). Így egy kicsit olyan,mint egy indián sámán (nagyon kedvelem az amerikai földrész őslakosait). Mondjuk ezt nem is értem, hogy hamarabb jelentek meg kínai és japán figurák a játékban,mint indiánok...írok is a Wyrd-nek!!!

Figurák:

Az alapdobozt valami hihetetlenül olcsón szereztem még vagy egy évvel ezelőtt. Kicsit össze voltak mázolva,de ezt orvosolta egy oldószeres fürdő. Sajnos az alap Marcus modell/figura rettenetes.Egy igazai göthös raszta szegény. Szerencsére megjelent egy újabb változat,ami már méltóbb egy beastmaster-hez (és abból lehet valami indián félét is kreálni végre!). A doboz többi figurája se nélkülözhetetlen,de néha-néha biztos bekerülnek a csapatba (így ők bekerültek a "később festeni" dobozba).

A következő figurákban gondolkodom jelenleg: Jackalope,Silurids,Waldgeist,Moleman és Shikome (ezekkel rendelkezem is) Későbbiekben beszerzendő:Night Terrors , Guild Hounds , Malifaux Raptors és természetesen Marcus Avatár formája.

Festés:

Az alap elképzelés, hogy minden figura egy tematikus base-t fog kapni. Romok amelyeket már visszafoglalt a természet. Őszi hangulatú elemekkel, pocsolyákkal...stb. El is kezdtem a Jackalope-ot (ez a legkisebb figura és ezt tuti be is fogom tenni a csapatba). Sajnos ki is derült e tervem gyenge pontja: túl sok idő elkészíteni a base-t. közel egy órát szöszöltem,mire sikerült elfogadható terepet készítenem. 

jackalope 003.jpg

Nos itt tartok ma. Remélem holnapra sikerül kifestenem a totemet és elkezdeni egy Waldgeist-et. Elvileg minden nap tudok 2 órát foglalkozni a figurákkal...meglátjuk mire lesz elég.

Terveim közt szerepel még, hogy a csatákról is írok pár sort. Így talán sikerül fejlődést elérnem ...

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr594733631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2012.08.27. 11:47:48

Hajrá, Marcus! Hajrá, Vihar! :D

Amúgy a felvázolt alapcsapat működhet, de a Night Terror és a Raptor is nagyon hasznos lehet, úgyhogy iparkodj!

MA5X 2012.08.27. 18:48:15

1 ora nem olyan sok 1 base-re. Estenkent 1-1 orat csinalva (amikor gyerekek elpakolva vagy esti film alatt) 1 het alatt kb ossze is hozhato az alapcsapat.
süti beállítások módosítása