Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Egyebek...

2011. március 25. - Viharmadár, Vihar

Időközben számtalan egyéb projekt (de szép magyar kifejezés ez is) fut nálam is. Mostanában egyre többen keresnek meg, hogy fessek ki ezt-azt. Nézzük mik kerültek hozzám mostanában:

Blood Bowl figurákat mindig szívesen festek. Különösen a régebbi figurákat/csapatokat. Ez a Ripper Bolgrot nagy kedvenceim közé tartozik. Régen valahogy volt karakterük a GW figuráinak, mostanában inkább csak jellegtelenek,egyformák. (Nyilván van akiknek ezek jönnek be jobban.) A troll sztár discret-nek készül, ha jól számolom ez lesz a harmadik Ripper amit eddig kifestettem. A megbízó kérésére maradtunk a kékes bőrnél és mivel elsősorban a goblin csapatban fog tevékenykedni , ezért a "mez" színei is hozzájuk igazodnak: sárga és fehér.

 

 

Ez is Vérfoci de már másé.Slann csapat festése a feladat. Egész pofásak a srácok (nem állítom, hogy olyanok mint a GaspA. "békái" de nem is kerültek annyiba!). Itt még nincs eldöntve a felszerelés színezése, csak az tuti, hogy mindenki a zöld valamilyen árnyalatában fog pompázni és, hogy a bese-eket mocsarasra kell elkészíteni.

Kicsit messzebbre hajózunk a stadionok világától. Iron Dwarves flotta is készülget nálam. Egyelőre egy alapdoboz, de várható a flotta bővítése. Színek még nincsenek teljesen "kitalálva" de az biztos, hogy a padlózatnak (már ahol van) fa színűnek kell lennie...

Ismét ugrunk egy hatalmasat. Mostanában nagyon megfogtak a történelmi játékok. Rengeteg szabályrendszer létezik és természetesen korszakokból is akad bőségesen. Engem most leginkább három "konfliktus" érdekel: Róma virágzása és bukása, a Nagy Háború és természetesen a Második Világháború.Remek blogja van Janos900-nak, aki Angliában tevékenykedik igen komolyan historical területen (is). Írásain felbuzdulva kitaláltam, hogy én WW1-et fogok játszani/festeni/modellezni. Nem kellett sokat keresgélnem és kiderült, hogy itthon is vannak igazi rajongói ennek a korszaknak. Szerencsére ők is 1/72-es méretben gondolkodtak és vásároltak figurákat, így én is viszonylag olcsón megúszhatom a seregépítést. Választásom az angolokra esett,mert velük még nem játszottam és viszonylag széles modell választékból tudok rendelni. Elsőre az itthon is beszerezhető modelleknek estem neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr822770124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása