Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Hell Mary 1

2010. február 16. - Viharmadár, Vihar

A címben szereplő csapat egy nagyon kedves edzőtársam fiáé. Rendkívüli dolognak tartom, hogy apa és fia együtt tudnak művelni egy hobbit. Igazán példaértékű!

A Hell Mary egy káosz csapat. Mindenki tudja, hogy versenykörnyezetben nem tartozik a legjobbak közé. De itt most nem is ez a lényeg. Time Bandit versenyről-versenyre meglep minket egy-egy húzásával és stratégiai fejlődésével. Hamarosan a feltörekvő ifjú nemzedék vezéralakjává is vállhat...

A csapatnak van még pár jellegzetessége. Csupa-csupa régi kiadású figurából áll (az igazi hőskorszakból 1987-89-es kiadástól).Én személy szerint sokkal jobbnak tartom ezeket az oop figurákat a Games Workshop jelenlegi kínálatánál. Lényegesen egyedibb és hangulatosabb a megjelenítésük. Ma ezeket összevadászni a net-en, egy ilyen gyűjteményre szert tenni nem kis dolog.Ám mint a példa is tükrözi nem lehetetlen. Kitartással , türelemmel (és megfelelő anyagi héttérel) megoldható. A másik, hogy az igen szimpatikus NFL csapat a Denver Broncos régi 1960-as mezének színei köszönnek majd vissza a modellekről.

Mint látható a barna,sárga,fekete és fehér színek dominálnak. Nem egy könnyű téma,de kicsit megbolondítva fém színekkel nagyon szép összhatást lehet elérni.

További egyedisége a csapatnak, hogy beastmen-ek helyett a régi chaos player-ek fognak csatasorba állni. Ezért, hogy egyértelműen meg lehessen különböztetni a posztokat piros színű lett a bese-ek széle.

 

 

 

 

 

 

 

 

A warrior-oknál maradtam a hagyományos fekete base-eknél. Igyekeztem egységes összhatást elérni itt is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamarosan további képek (és csapattagok) következnek...

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr661763112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UBorka · http://blog.ubipage.hu 2010.02.18. 20:04:00

Méhecskék :) Hamár, akkor akin van naci (sokan nincsenek), lehetne csíkos ...
süti beállítások módosítása