Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Egyedi ork Blood Bowl csapat olcsón

2009. április 13. - Viharmadár, Vihar

Most mesélegethetnék itt a válságról és egyebekeről, de nem teszem. Úgy gondolom a Vérfoci  eddig is a GW legolcsóbb játékai közé tartozott (ide sorolhatók még a Necromunda, a Mordheim is).Meggyőződésem, hogy megfelelő ellenféllel játszva képes hasonló játékélményhez juttatni a játékosokat,mint a 40.000 vagy a Fantasy.

Sajnos már jó ideje nem hoztak ki új figurákat a játékhoz, és én amúgy is szeretem ha egyediek a csapataim. Ezért úgy döntöttem az új WHFB ork műanyag dobozokbók összerakok egy új csapatot. Senki ne gondoljon hatlamas konverziós csodákra. Kezdők is nyugodtan nekiülhetnek. Egy fél doboz Black Orcs-ra , egy fél doboz Orcs Warrior regiment-re, egy szikére (sniccer), műanyagragsztóra, egy nyugodt kis sarokra és átlagos kézügyességre lesz szükségünk mindössze.

Az új Black Orc-ok gyönyörűen néznek ki. Mindössze el kell távolítanunk a fegyvereket a kezükből és az oldalukról. Nagyon vigyázzunk a szikével és soha ne vágjunk magunk felé. Lehetőleg biztosan letámasztva formáljuk a figurákat, fokozottan ügyelve a balesetveszélyre!

A WHFB orkokat is könnyen  meg tudjuk szabadítani a fegyverzetüktől. A pozicionálásnál figyeljünk, hogy a "sportra" legjellemzőbb mozdulatokat igyekezzünk megvalósítani. Amennyiben nincsenek tartalék bitz-eink a következőképpen tudjuk a legjobban megoldani a posztokat: a blitzer-ek kapjanak vállvasakat az irányítók (dobók) a hajas fejeket. Amennyiben így sem érezzük , hogy könnyen megkülönböztetőek lennének a figuráink a festéssek majd tovább finomíthatunk rajtuk.

Amennyiben tudunk szerezni bitz-eket(az internet vagy a hobbytársak mindig a rendelekezésünkre állnak), szinte bármit felhasználhatunk.Én marauder vállapokat tettem a lineorkokra.

Esetleg érdemes lehet még beszerezni egy troll-t és pár goblint is a teljes csapathoz...

Jó játékot és rengeteg TD-t! Blood Bowl forever!

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr821062051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UBorka · http://blog.ubipage.hu 2009.04.13. 10:25:15

Te, a snitzel az rántothús, nem szike :) A modellkés az sniccer ;)

A BB azért nem feltétlenül a legolcsóbb. Nekem van 12 csapatom (legalább annyi figurám, mint az 5000 pontos skaven seregem), 3 pályám. De amíg a gyűjtőszenvedély be nem üt, addig tuti a legolcsóbb.

yaneuh 2009.04.13. 12:47:11

Javasolnám hogy ha valaki ugyanebbe a projectbe vág bele, az fantasys orkok helyett inkább 40ksat vegyen, abban a shoota tartó kéz tökéletes a dobónak.

Viharmadár, Vihar 2009.04.13. 20:22:51

Tényleg sniccer.Kösz Ubi! Úgy tűnik már túlságosan rá vagyok állva a hétvégi,bécsi versenyre :D

UBorka · http://blog.ubipage.hu 2009.04.14. 09:52:24

@Viharmadár: Drukolok nektek. Kár, hogy idén nem fér bele a költségvetésembe, de most egy ilyen sanyarú időszak van éppen :( Minden esetre a hazai versenyeket majd egyeztessük ;)

Bagameri_ 2009.04.15. 14:08:53

Nincs képed véletlenül a konvertálás előtti állapotról?
süti beállítások módosítása