Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

Daemon Prince

2009. március 31. - Viharmadár, Vihar

Végül csak elkészültem ezzel is. Pofás lett a végeredmény. Ez az első komolyabb konverzióm. Jó pár dolog nem úgy sikerült mint terveztem,de csak kijött belőle valami használható. Nagyon élveztem a figura modellezését és festését is. Mindenkit csak buzdítani tudok, hogy ha lehetősége engedi vágjon bele és készítsen egyedi figurát.

Sajnos normálisan fényképezni továbbra sem tudok. Ezért olyan furák a színek a modellen. Vakut kellett használnom, mert amikor a nap süt nem vagyok otthon.

A Démon Herceg mellett az első 40K-s Nurgle festésem látszik. Ezzel a figurával kezdődött az egész Death Guard sereg mizéria...

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr471037054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yaneuh 2009.03.31. 12:03:04

Jól néz ki nagyon, "szép" és hangulatos sereg lesz ez. Gratula

Huntroll 2009.03.31. 14:18:25

Ez nagyon jó lett, grat. A kiscsávó mellette egy mezei kultista vagy egy lerongyolódott CSM?

Viharmadár, Vihar 2009.03.31. 14:39:37

yaneuh: Köszönöm!
Huntroll: Ezt elég nehéz lenne megválaszolni. Régi Rogue Trader-es Renegade a figura. Mondjuk inkább CSM ,mint kultista... ;D
süti beállítások módosítása