Hétvégi Harcos

Hétvégi Harcos

0 után sokkal...

2009. március 18. - Viharmadár, Vihar

Végül is nem sikerült befejeznem a festést a verseny reggelére. Sok idő elment a konvertálással,de nem bános. Az a lényeg, hogy végül csak elkezdtem rendszeresen festeni. Ez továbbra is így lesz. Igyekszem hetente egyszer valamit megmutatni a készülő seregből. Különösen, hogy megjött az utánpótlás...

 Örülök, hogy szervezők komolyan batartották a festési szabályokat. Így is volt kivel játszanom (versenyen kívül egy barátságos kis csata). Nagyon szép seregek voltak. Képeket találtok Ubi blog-jában.Biztos, hogy megyek a következőre is. Sőt! Már kifejezetten keresem a 40K-s versenyeket. Lesz is hamarosan két olyan amire nagyon érdemes lesz elnéznem. Kis pontszámúak lesznek,így kipróbálhatok pár új egységet.

A bejegyzés trackback címe:

https://plagueravagerotanddeath.blog.hu/api/trackback/id/tr101009678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása